RAIDER COMBAT SHIRT MK V

€149,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Het CLAWGEAR® Combat Shirt Classic is een middelzwaar, sneldrogend product voor gebruik door militairen en wetshandhavingsprofessionals.
Artikelnummer: 12594075120

 Ontworpen om te worden gedragen als zelfstandig item of onder ballistische beschermingsdragers of steekwerende vesten. Het ergonomische ontwerp en de laagprofielnaden zorgen voor uitzonderlijk comfort op de huid en bewegingsvrijheid, terwijl het zeer ademende textiel verdampingskoeling bij hogere temperaturen ondersteunt.

Er is zorgvuldig aandacht besteed aan kleurtoewijzing om te verzekeren dat camouflagepatronen en kleuren het maximale dekkingsniveau bieden. Het materiaal dat bij de blootstelling wordt gebruikt, is een CLAWGEAR®-ontwikkeling die mechanische rek mogelijk maakt voor een groter bewegingsbereik.

Op beide bovenarmen is een opbergvak met laag profiel voorzien van een YKK omgekeerde spiraalritssluiting. In de zak zijn hondsvot voorzien voor het veilig bevestigen van uitrusting of het opbergen van individuele EHBO-artikelen. De buitenste bovenste mouw is voorzien van Velcro®-luspatches en singels voor de bevestiging van IFF-indicatoren, V-LITE® of andere eenheidsitems.

MATERIAAL & VERZORGING:

MOUW: Polyamide: 57%, Katoen: 43%.
TORSO: Modacryl: 58%.
MOUWEN: Katoen: 50%.
LICHAAM: Modacryl: 58%, Elastaan: 4%.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »