Helikon-Tex UTL SKIRT® (Urban Tactical Skirt®)

€29,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
nieuwe tactische rok, een absolute primeur in onze Urban Tactical-collectie voor dames, en voor zover wij weten de enige in zijn soort op de markt.
Artikelnummer: ST-UTW-PR

 

Tot nu toe leek het misschien totaal ondenkbaar om er zelfs maar aan te denken om de klassieke UTP®-functionaliteit te combineren met een meer vrouwelijke uitstraling, waar sommige van onze vrouwelijke klanten om vragen 

Dankzij de elastische tailleband met klittenbandsluiting kan de rok op maat worden aangepast, terwijl dankzij de brede riemlussen riemen tot 50 mm breed kunnen worden gebruikt. De gebruikte stof is lichtgewicht, ademend en droogt snel. De randen van de voorzakken zijn versterkt voor de montageclips van lampen of messen. Twee achterzakken zijn breed genoeg om tijdschriften in op te bergen.

Ze hebben twee kleinere binnenzakken voor extra uitrusting. De indeling van de dijbeenzakken is hetzelfde als bij UTP®/UTS®. In twee van deze met klittenband gesloten vakken past een tijdschrift van een smartphone, terwijl in de twee grotere vakken met ritssluiting een portemonnee of ID-zakje kan worden opgeborgen.

Om het gewicht te verminderen zijn deze deels gemaakt van dik gaas. De riemlussen aan de voorkant zijn voorzien van lanyardlussen. Volledige functionaliteit van de UTP® in een volledig vrouwelijke versie. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »